Vihersisustus & huolto

Mihin viherkasvit kannattaa sijoittaa? Mitä viherkasveja juuri meidän toimistoon kannattaa hankkia? Vaatiiko tämä tietty viherkasvi jotain erityistä selviytyäkseen?

Vihersisustus & huolto

Vihersisustus tarkoittaa viherkasvien käyttöä sisustuksessa erilaisissa sisätiloissa kuten toimistot, kokoustilat, aulat tai näyttelytilat.

Miksi panostaa vihersisustamiseen?

  • viherkasvit lisäävät työympäristön tai julkisten tilojen viihtyisyyttä
  • oikein valitut kasvit korostavat tilan parhaita puolia
  • oikein valitut kasvit ovat pitkäaikainen ilo
  • ammattilaisen tekemä viherhuolto takaa kasvien näyttävyyden kaikkina vuodenaikoina

Viherkasvit työtiloissa parantavat työympäristön viihtyisyyttä ja nostavat työmotivaatiota. Julkiset tilat, kuten esimerkiksi yritysten eteistilat ja odotusaulat ovat usein ensimmäinen jonka asiakas näkee käynnillään yrityksessä, joten niiden viihtyisyyteen kannattaa panostaa.

Viherkasvien suunnitelmallinen ja monipuolinen käyttö tuo tilaan viihtyisyyttä ja raikkautta ja auttaa kohottamaan yritysimagoa. Lisäksi kasvit puhdistavat sisäilmaa.

Vihersisustus-palvelumme

  • kasvien ja ruukkujen valinta (tilan tyyppi, tilan koko, tilan olosuhteet, kasvien hoito, muut toiveet)
  • kasvien ja ruukkujen toimitus
  • viherhuolto (kestävää vihersuunnittelua)

Vihersuunnittelussa pyritään materiaalien käytössä pitkäikäisyyteen ja tämän vuoksi on tärkeä huomioida tilan luomat edellytykset kasvien hyvinvoinnille. Valon määrä on niistä tärkein – se tulee ottaa huomioon jo ruukkuja ja kasveja valittaessa.

Sisätiloja voidaan elävöittää erilaisilla kasveilla, ruukuilla ja asetelmilla. Oikeilla ruukku- ja kasvivalinnoilla voidaan pieneenkin toimistoon luoda tilan tuntua, esimerkiksi valitsemalla kapea ja pitkä ruukku sekä korkeat viherkasvit. Avariin tiloihin taas saa viihtyisyyttä ja kotoisuutta suurilla ja näyttävillä kasveilla.

Viherkasvien sekä ruukkujen valikoima on loputon, mutta ammattilainen osaa auttaa valitsemaan tilaan ja olosuhteisiin parhaiten sopivat ratkaisut.

Ammattilaisen käyttö jo suunnitteluvaiheessa säästää aikaa ja rahaa. Asiakkaan yhteydenoton jälkeen sovimme katselmuskäynnin, jonka pohjalta annamme tarjouksemme viherkasveista, ruukuista, toimituksesta sekä mahdollisesta viherhuollosta.

Säännöllinen viherhuolto lisää vihersisustuksen pitkäikäisyyttä. Ammattilaisen toteuttama huolto antaa asiakkaalle turvan siitä, että viherkasvit ovat näyttäviä läpi vuoden. On tärkeää huomioida, että vuodenaikojen vaihtelu vaikuttaa viherkasvien kuntoon. Viherkasvien säännölliset lannoitukset kasvukaudella, siistintä sekä tukeminen ovat tärkeimmät perusteet niiden hyvinvoinnille.

Voitte tilata meidät maksuttomalle kartoituskäynnille kohteeseenne. Käynnin jälkeen annamme tarjouksemme sovituista asioista – vihersisustamisesta, viherkasvien toimituksesta ja/tai viherhuollosta. Käynnin yhteydessä annamme mielellämme lisätietoja eri palveluistamme sekä niiden laajuudesta.

Kuvia toteutuksistamme