marraskuu 30, 2016

PIHATYÖ

Tarjoamme myös puutarhan hoitoa niin yksityis- kuin yritysasiakkaillekin.

Kauttamme on myös mahdollista tilata ruukkuja sekä kausi-istutuksia taloyhtiöiden tai yritysten pihoille. Vaihdamme kasvit aina kauden mukaan, keväisin kevätkukat (narsissit, orvokit ym.), kesäisin kesäkukat (pelargonit, neilikat ym.) ja syksyllä syyskukat (kanervat, havut ym.). Kasvien toimittamisen ja istuttamisen tueksi on niille myös mahdollista tilata hoito, esimerkiksi kerran viikossa tai tarpeen mukaan.

Puutarhan hoito/tuntiveloitus

Esimerkiksi kertaluontoinen hoitokäynti, jonka aikana leikkaamme pihapuut, pensaat, nurmikon, kitkemme kukkapenkin tai istutamme tuija-aidan. Ei sitouta asiakasta mihinkään pidempiaikaiseen hoitosopimukseen.

Jatkuva hoitosopimus

Hoidamme asiakkaan pihan koko kasvukauden ajalta. Keväällä perennapenkkien siistiminen, tarvittavat leikkaukset ja lannoitukset, kesällä ylläpitotyöt (nurmikon leikkaus, rikkaruohojen kitkentä ym.) ja syksyllä tarvittavat leikkaukset ennen talven tuloa.

Jatkuva hoitosopimus voi sisältää hoidon 3-4 kertaa kasvukauden aikana (+nurmen leikkaus kerran viikossa), tai viikottaisen hoidon.

Hoitosopimus kasvukaudelle

Taloyhtiöiden ja yritysten kanssa on mahdollista tehdä hoitosopimus kasvukaudelle (keväästä syksyyn), jossa hoidamme piha-alueen kasvillisuuden.